sandrineСандрин дьо Сант Совьор – президент и изпълнителен директор на APG Inc. Родена през 1971 г. във Франция, завършва финанси в държавния университет Сан Диего. През 1993 г. започва работа в APG France. От 1999 развива продукта IBCS-IATA и подписва над 55 международни договора. От 2011 г. е президент и изпълнителен директор на APG Inc. Носител е на престижния френски орден на почетния легион.

 
 
 

karamalakovЙордан Карамалаков – управител на клона на Международната асоциация на авиопревозвачите (IATA) в България (2000-2012). Работи в авиацията от 1979 год. Бил е директор на дирекция Пазар България в Авиокомпания „Балкан“ и представител в Копенхаген. През 2000 год. основава клона на ИАТА в България. Бил е председател на Съвета на директорите на Авиокомпания България Ер. От 2012 год. е регионален мениджър на ИАТА за Централна Азия.

 
 
 

anca Анка Апахидеан – регионален мениджър на IATA за Източна Европа. IATA е създадена преди около 60 години от група авиокомпании. Днес тя представлява близо 230 международни авиокомпании, които съставляват 93% от международния планиран трафик. Международната Асоциация за Въздушен Транспорт също така представлява, ръководи и обслужва сектора на въздушния транспорт като цяло.

 
 
 
 

ognianОгнян Благоев – изпълнителен директор на АПГ България. Професионалният му опит в авиационния бизнес е над 25 години. Работил е на различни позиции в Търговска дирекция на авиокомпания Балкан и неин търговски представител в Кувейт и Катар. От 2001 година е Изпълнителен Директор на АПГ България, член на АПГ Асоциация. АПГ България представлява на българския авиационен пазар 16 чуждестранни авиокомпании.

 
 
 

stella-philipovaСтела Филипова-Динева – член на Управителния съвет на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА).
Стела е управител и президент на Стела Турс от 1988 г. и има натрупан богат опит в сферата на туризма през последните 35 години. Специализира във Висш икономически институт „Карл Маркс“. Към настоящия момент Стела е член на УС на АБТТА и взема активно участие в Комисията за въздушен транспорт към АБТТА.

 
 
 

alexander-bogoyavlenski1Александър Богоявленски – Водещ консултант в сферата на дигиталните и корпоративни комуникации с над 20-годишен опит в медийната среда, връзките с обществеността, информационните технологии и авиацията. Понастоящем е управляващ партньор на дигитална агенция Trinitix LLC и член на глобалния съвет за дигитален маркетинг на Hewlett-Packard. До 2009г. е мениджър стратегически аутсорсинг комуникации в HP за Европа, Близкия изток и Африка. Част е от комуникационния екип на президента Петър Стоянов и работи като журналист в БНР, БиБиСи и Свободна Европа. Магистър по Международни отношения в София и Лондон. Завършва Airline Management Masterclass през 2012 и е автор и водещ на единственото телевизионно предаване за авиация в България – Авиошоу по телевизия Bulgaria ON AIR.